detaljer jag trivs med

äntligen har jag fått klart mitt projekt med tavlorna på väggen. det var mycket som skulle göras. köpa ramar, köpa målarfärg, måla ramar, välja och framkalla foton, pyssla ihop allt och spika upp skiten.. men nu sitter den där iaf.. blev en helt annan känsla vid matbordet måste jag säga... är supernöjd!

image43

dagens inköp

här kommer mina inköp för dagen!

image37 image38
strumpbyxor 98 kr, nagellack 29 kr H&M   lackskor i mörkblått 99 kr, Nilson



rosor 60 kr hötorget
 

svarta pumps 299 kr, Scorett


loafers 200 kr, Din Sko



long distans call

image33
ååh, har precis haft en pratstund med martina i miami... hon kommer hem i påsk så lunchen är redan inbokad på påskafton. wiie! hoppas bara att mina föräldrar inte har planer för mig då. återstår att se. förutom att det var urmysigt att prata med martina om det mesta fick jag tips... cashmere mafia har jag sett, men jag visste inte att lipstick djungle hade kommit som serie... till min lycka fanns 4 avsnitt att ladda ned. underbart! kan man följa för många serier som handlar om kvinnor och deras liv? knappast... min kväll är räddad med andra ord!

/S


inte alls onormalt...

okej, träningen blev inställd för min del. istället har jag sprungit runt halva stan efter ett par pumps. rotade fram mina gamla svarta som jag tänkt klacka om och de hade verkligen sett sina bästa dar. dessutom kostar en omklackning 150 spänn i den här stan och då kan man ju köpa nya för dubbla priset. ha! det var dock inte så lätt som jag hoppats... och som vanligt när jag letar efter en sak så hittar jag allt annat!

det här blev det:

  • svarta spetsiga pumps med klack från Scorett
  • mörkblå lackpumps från Nilson
  • bruna loafers från Din Sko
  • knallrosa strumpbyxor från H&M
  • glittrigt rosa nagellack från H&M
  • två buntar rosor i två olika rosa nyanser från torget
ja, jag är störd som köper tre par skor på en dag, men två var på superrea. eller ja, iaf lackpumpsen.. 99 kr... de bara måste has... perfekta till jeans och ett linne eller så.

jag är sjukt nöjd iaf... och kände mig ascool i mina solbrillor från H&M som jag köpte för några veckor sen.

tänkte vara generös och lägga upp bilder på allt senare... men nu måste jag vila upp mig framför lost med en godispåse (det är ju trots allt fredag)..

tjingeling!

/S

lexington - I like

image31

jag är lite galen med sängkläder... alltså påslakan och sånt.. vill helst sova i vitaste vita satinlakanen alltid. vita lakan är vitaste vita i ungefär 3 dar när man använder sängen till mycket mer än att sova. men strunt samma... jag tycker om att tvätta lakan, not! well... jag skulle nu komma till att lexington, som gör helt underbara sängkläder, har börjar med vanliga kläder... visste ni förresten att det är ett swedish märke?! har alltid varit bombis på att det var amerikanskt.. men ack så fel jag hade... iaf, nåt jag ska kolla in... tänk att svida omkring i en soft klänning eller ett linne i sommar...

I like!

läs mer
här!

vår rosa fest

image27 image28

den rosa festen börjar närma sig med stormsteg. imorgon smäller det!! vi kommer ha så sjukt kul, trust me.. jag har valt en svart basoutfit... en baby doll-klänning som är axelbandslös och tight över brösten och sen klockad och vid. väldigt kort dock så det gäller att böja sig åt rätt håll... till det blir det ett rosa band under brösten, rosa pärlor, rosa sminkning och nagellack och rosa skumpa! kanske inte jätterosa, men ganska... får se om jag hittar nåt mer idag och imorgon.

/S

uppe med tuppen

that's me! fast jag ska sova snart igen haha... mötte upp M igår i stan och sen satt vi fast i tunnelbanan vid slussen i typ en halvtimme innan vi kom på den briljanta idéen att byta tåg och åka till liljeholmen istället. smaaaart! så vi var hemma lagom till vad blir det för mat istället för lagom till 20.00... well, mysig kväll var det oavsett vad. vi åt godis och låg i sängen och pratade i två timmar.

har hittat ett nytt objekt jag vill ha. en diorväska vintage. ni vet en sån med tyg där det står Dior med små bokstäver. äh, kolla själv
här.

nu ska jag tillbaks till sängen och kolla på the voice / sova vidare ett par timmar. på schemat senare idag står stan för att byta mitt skärp jag köpte igår, städa, städa och städa!

/S

snokig

image26

efter one tree hill-avsnittet igår, som för övrigt var läskigt bra som vanligt, var jag förälskad i en röst. ni som följer det via USA vet vem Mia är. till min stora förtjusning fanns det ett album med, som hon heter i verkligheten, Kate Voegele. det är så sanslöst bra så det finns bara inte. det är tre låtar som särskilt fastnat och de går på repeat här hemma för tillfället.

du hittar dem
här, här och här.


/S

hurtigt!

image25

fick ett ryck idag och bestämde mig för att ta tag i det här med träning. beach 2008 ligger inte allt för långt bort you know. eller önska sig kan man iaf... jaja, jag har väntat på ett par träningsskor i en månad från Laredoute. idag tröttnade jag och avbeställde dem. istället gick jag till intersport och införskaffade mig ett par Rebook för 500 kr på rea. utmärkta och snygga.. dessutom fick jag med mig ett träningslinne för 150 kr. motivation, motivation!

klockan 19.30 stod jag på smått darrande ben i stora hallen på friskis och svettis. det är alldeles för många år sen jag gick på pass, men det tog några minuter sen var jag igång. dans hette passet och hjälp vad kul det var. ingen prestationsångest utan bara roliga rörelser till bra musik. jag var dyngsur av svett en timme senare och hade sedan länge druckit ur min vattenflaska. läge att skaffa en större kanske... detta kommer bli mitt nya onsdagsnöje!

well, nu återstår bara att se hur mycket träningsvärk jag kommer ha imorgon!

/S

storhandling - check!

image23

jag har snöat in mig lite på rachel bilson nu :) önskar att jag också var så snygg när jag gick och handlade, men hon har säkert nån stylist eller iaf kapitalet till att handla flashiga kläder... har varit på Willys i Sickla äntligen och handlat upp en halv förmögenhet. men nu har jag goood mat så det räcker och bli över i flera veckor typ. kvällens meny består av (regnvädret till ära) potatis- och purjolökssoppa med vitlöksbröd. smaskens enligt mig och lagom hälsosamt.

kanske läge att packa upp varorna... var tvungen att ta en paus efter att ha burit hem en ryggsäck och två pappakassar...

/S

ångrar du dig?

söndagen gick mest åt till att sova. kom hem till stockholm igen vid lunch och den enda bedriften jag lyckades med den dagen var att värma lite soppa framåt sen kväll och sen sov jag vidare natten lång. för vem bryr sig allvarligt om oscarsgalan? inte jag iaf...

innan jobbet fyndade jag världens sötaste jacka på MQ. halva reapriset är bra... det innebar en twist & tango-skepparkavaj för 400 kr! kunde inte blivit bättre..

i övrigt var det den segaste dagen ever på jobbet. det hände verkligen ingenting och timmarna gick sjukt långsamt. men till slut blev klockan 7 och jag fick gå hem. hemma väntade M framför en film. kvällens planer var Jumper på bion vid medis. när vi just kom in i söderhallarna (där de serverar mat!!) sprang en STOOR råtta över golvet och in i en stängd restaurang... fräscht liksom.. jag hatar råttor och hade mardrömmar om det inatt... gaah..

filmen var kanon... en glad överraskning var att rachel bilson hade en stor roll och ärligt talat gjorde det en hel del. jag älskar henne och som vanligt hade hon söta outfits fast att det var en actionrulle. ja, det var helt enkelt en toppenfilm och slutet var oväntat och kul..

idag är det städning och handling på schemat.. om jag bara kommer iväg.

spontant och galet

imorgon 11.30 avgår bussen till malmö. jag och micke kommer sitta på den. det är helt stört, jag vet... inga pengar eller nånting men ja.. vad gör man inte för att träffa vänner och festa?!

bestämde oss för ett par timmar sedan och vet ännu inte hur vi ska komma hem. förhoppningsvis stiger väl inte biljetterna allt för mycket på tågen, men man vet ju aldrig...

så kontentan är att det blir inte mycket till bloggande i helgen, men roligt kommer jag att, ha va så säkra!

/S

vad blir det för mat?

image22

inspirationen är verkligen på topp.. nej! all tid och kraft går åt till plugg nu fram till imorgon... min lägenhet ser ut som en knarkarkvart och alla mina kläder är ofräscha. det är tentavecka i ett nötskal.. jag längtar såå tills det är över.

imorse var det jobbintervju igen. kändes bra även denna gången och jag vill ännu mer ha jobbet nu. vill vill vill! dessutom blev det pluggdejt med maria. massa prat som vanligt om allt mellan himmel och jord. myspys och skönt avbrott i plugget minst sagt.

nu har jag bara sammanfattningarna som ska läsas tre gånger ikväll och ett par gånger imorgon. vi snackar 40 handskrivna A4-sidor... jag är rätt stolt över att jag presterat allt själv... hihi...

inför nästa kurs ska jag skaffa helt vita blad och skriva med färgglada caligrafipennor och rita små figurer etc för att få en snygg och rolig lay out. det ni! blir ju sjukt mycket roligare både att skriva och läsa då.. enda kruxet är hur jag ska kunna skriva rakt och jämnstort på ett olinjerat blad... men det måste ju gå att vänja sig?!

planer för kvällen:
  • komma på vad jag ska äta till middag... lutar åt tonfiskgratäng just nu
  • titta på kustbevakarna / läsa
  • titta väldigt noga på underbara per morberg i vad blir det för mat?
  • äta massa godis och dricka litervis med cola medan jag läser sammanfattningarna åter igen.
  • sova sött i mina orena lakan
/S


saker att se fram emot

kortsiktigt:


  • middagsmys med M ikväll, Vapiano vid stureplan närmare bestämt.
  • fredag kväll efter tentan
  • första lediga helgen på evigheter
  • vår rosa fest nästa helg
  • mammas besök om ett par veckor
  • hur det kommer gå med mitt jobb
  • mina gympaskor från Laredoute så att jag kan komma igång med träningen
långsiktiga:

  • påsken i skåne.. fest med Hellen, Martina som kommer hem och hälsar på, alla andra vänner, familj och Siggebus.
  • värme, vår och sol
  • den löst planerade weekendresan med M
  • bli klar med ännu en kurs
  • börja min karriär
  • brunbrända ben, sandstrand, solnedgång.. om det inte blir en typisk svensk sommar dvs

kryss i taket

image21

sofie äter frukost! det är inte ofta det händer... och jag tycker det är ganska äckligt också. idag blev det vanlijyoghurt med russin och ett glas juice. det är väl ungefär vad jag får i mig såhär dags. har alltid varit svår med frukost. när jag var liten slängde jag frukosten i smyg för att slippa äta den och i gymnasiet tog jag alltid en fika framåt förmiddagen. det gör jag visserligen fortfarande.

dagens schema är späckat. först promenad för att vakna till liv litegrann, sen plugg och lunch och sen plugg igen. tanken är att jag på förmiddagen ska sammanfatta massa kapitel (ligger efter like hell) och på eftermiddagen ska jag sitta med några gamla tentor som ska gås igenom på föreläsningen imorgon.

wish me luck...

want to buy!

image19 delias.com

de här tyckte jag var sötare än sötast! har inte vågat beställa nåt från delias. nån som vet frakt etc? ligger iaf runt 300 kr vilket är ganska okej enligt mig...

/S

hoppfullt

har ni märkt att det är ljust på morgonen fast att det är tidigt? och att det är ljust även när klockan börjar närma sig kvällen? I looove... dessutom har det gått massa dagar med sol nu och jag mår så sjukt mycket bättre av det märker jag. man blir glad och pigg och allt känns roligare.

filmkväll igår med M. jorsnötsringar och cola samt filmen disturbia. sjukt seg film i början som slutade med att jag inte kunde ligga ned för att den var så spännande. som tur var sov M över och såg till att vi kom upp imorse. jag är ju experten på att stänga av mitt alarm och sen somna om.

nu börjar helvetet. tenta på fredag och massa innan dess. fick världens bästa samtal imorse. jag har gått vidare till intervju nummer två för jobbet jag sökt. helt fucking underbart! var lycklig till tusen och kunde knappt koncentrera mig på seminariet idag. det tråkiga är att jag inte direkt känner mig peppad att sätta mig och råplugga nu, utan jag vill ju fira och bara vara glad.

ska dock fira med att utnyttja erbjudandet på
ellos.se... gratis trenchcoat samt 40 % rabatt på en vara. givetvis kan man ställa sig frågan hur snygg den där trenchcoaten är på en skala, men ja.. det kan ju inte skada med en extrajacka eller nåt.

nu får jag väl ta mig i kragen och äta lunch. har bara fått i mig en chokladboll, några digestivebars samt jordnötsringar idag. så går det när man är stressad!

/S

står på egna ben

jag har en ny favoritlåt. jag har inte ens hört hela, men det jag hört på svt.se säger att det är en Sofie-låt. jag pratar såklart om Sanna Nielsens empty room. sjukt mysig... och mycket power balladig.

gårdagen var bra. intervjun gick bra tror jag. hoppas hoppas! men det tråkiga är att jag inte kommer få någon semester i sommar om jag får jobbet. tricky. vill ju åka på weekend med M och ligga på stranden etc. well, det problemet får lösas senare.

igår var hur mysigt som helst. tillbringade kvällen med M i mitt knä tittandes på let's dance och sen blev det promenad i kylan och snackstime. imorse var i princip den första morgonen som vi kunde ligga kvar och mysa utan att stressa upp i mörker. behöver jag ens säga att vi hade det hur mysigt som helst?! tyvärr var jag tillslut tvungen att gå upp och göra mig klar för jobbet... suck!

ikväll blir det partaj... fest hos Malin och sen utgång runt stureplan. jag röstar såklart på solidaritet. det enda vettiga stället enligt mig. men jag har ju inte testat alla iofs.

nu ska jag vila ett tag. har varit helt hyper på jobbet idag. vet inte vad det var med mig!

/S


alla hjärtans dag.

image17

dagens, eller veckans samtalsämne. alla fucking hjärtans dag. sen när var det här en dag jag såg fram emot? minns ärligt talat inte. i högstadiet var det den eviga undran vem man skulle få en ros av. gula rosor från vännerna.. rosa från beundrare och röda från någon mycket speciell. jag fick såklart min röda ros av min då mycket speciella person. i gymnasiet hade jag visserligen tur... jag hade mitt på det torra och jag minns särskilt en alla hjärtans dag då jag lite sur för att min dåvarande pojkvän inte ville möta mig vid bussen kom hem till en sconeseftermiddag och killen i bara förkläde.

plötsligt hade jag firat alla hjärtans dagar av bara farten och min första 14-e februari som singel spenderades i sjukt onyktert tillstånd med inställningen att killarna som är ute ikväll är iaf singlar... och vad jag minns var jag inte lottlös den kvällen.

de senaste två åren har jag firat alla hjärtans dag utan något som helst firande. ironiskt nog har jag båda åren lämnat min för tillfället speciella kärlek just de dagarna. inte lämnat lämnat... nä, åkt ifrån. åkt hem faktiskt... distansförhållandets baksida ni vet.

så återstår morgondagen. and who knows...

/S

gulligaste!



något gulligare får man ju leta efter just nu... och låten. hur bra är inte den då?!

armageddon

image16

nedbäddad i sängen med både godis och glass låg jag och såg fram emot att låta stora tårar rulla nedför min kind såfort ben affleck visar sig... men fan, det tog 10 minuter av filmen innan första reklampausen kom. orkar jag? knappast... blir till att ladda ned den istället och avnjuta den då tid finns... damn it! jag som behöver gråta.. dagen känns sjukt jobbig just nu.

blir plugg resten av kvällen eftersom jag just tackade ja till jobb imorgon eftermiddag.

/S

I wanna know, what I'm thinking, what I'm feeling

mina rosa rosor börjar redan vissna. suck! men vad gör man inte för att förgylla sitt hem några dar. det gör liksom hela min lägenhet och jag trivs bättre. särskilt som jag sitter och pluggar vid mitt bord nu. då behöver man något att titta på ibland hihi..

har upprättat ett tentapluggschema idag. turligt nog släppte genast en massa ångest vilket var skönt. jag kommer hinna gå igenom alla kapitel som är relevanta i kursboken och läsa rättsfall, göra extentor samt repetera till nästa fredag. det känns dock inte så hoppfullt när jag tittar på sidan 75 och inser att jag gjort ett kapitel... MEN.. jag ska hålla mig till min planering och då kommer det funka. så det så!

nu blir det däremot promenadpaus och kaffe på vägen.

btw... gud vad mycket det är på tv ikväll... och jag har fått ned PS. I love you med bra kvalitet. suck... vad ska jag välja? armageddon, Nynny, I huvudet på gynning, tell me you love me eller PS-filmen?! svårt val. en sak är säker... sjukhuset kl 19.30 kommer jag inte missa...

/S


I'm in looove

inte heller idag kunde jag sitta i skolan och koncentrera mig. det gick tio minuter av föreläsningen, sen var jag så snuvig och hostig att jag knappt visste var jag skulle ta vägen. jag fick sitta i nån knasig ställning också för att inte mitt huvud skulle falla ned på bänken när jag skulle skriva... totalt omöjligt och jag åkte hem på rasten och bäddade ned mig framför blonde ambitions med jessica simpson. totalt meningslös film fast en aning underhållande... hihi...

nu har jag lyckats ta tag i mig själv och sitter och sammanfattar litegrann och väntar på att M ska komma hit. det är tal om biljard, men våra storslagna planer brukar ebba ut när vi väl ätit middag. well, vi får se vad som händer...

blir skåne i påsk iaf. fast bara ett par dagar och sofie ska åka 1a klass.. wohoo.. eller nåt.. tåg som tåg anser jag, men det innebär internet åtminstone och lite skönare stolar hoppas jag. långfredagen kommer jag hem närmare bestämt.

jag är smått förälskad i t-shirtsen och väskorna från Katherine E Hamnett. de är ju såå fina och hade passat mig alldeles perfekt. särskilt som alla hjärtans dag närmar sig. eller nåt. de är bara så.. så.. sofie, tror jag...

image14image15


vad är det med söndagar?

två minuter kvar tills klockan är måndag. då har man rätt att ha både söndagsångest och måndagsångest, eller? jag skulle gå och lägga mig vid halv elva. kom ju på att jag ska upp tidigt imorgon.. men så hände nåt. martina var online och henne kan man ju inte undvika att prata med, skolsaker skulle packas ihop och vad vore bättre än att passa på att organisera ALLA papper och stoppa i min samlingspärm? dessutom ska jag ju ha besök imorgon så det var likabra att plocka undan här hemma också skulle ju gardinen justeras och ja, ögonbrynen såg ut som om de inte plockats på två år så det var bara att plocka fram pincetten. frågan som återstår nu är var min tid tagit vägen?!

som tur är ska jag faktiskt bara lyssna på den
här låten medan jag borstar tänderna och sen väntar sängen med nybäddade lakan. och just det... måste vädra några minuter.. SEN ska jag sova.

imorgon blir det skola och sen plugg och på kvällen biljard eller nåt...

over and out..

/S

pysslig

image13

jag känner mig sjukt pysslig. har köpt hobbyfärg och ska äntligen måla mina ramar svarta! dock hittar jag inte fotona jag framkallat för ändamålet. damn it!

shoppade loss lite på mitt jobb också. är numera ägare till sex långa teskedar, så jag slipper bli frustrerad varje gång de andra två är smutsiga (vilket är rätt ofta faktiskt), en vas och svarta stenar. tyckte det var så fint på jobbet att jag ville ha samma kreation hemma.

tog även en bild på min lampa som jag älskar! den är från Mio. cancan 450 kr.

ikväll blir det plugg, tacogratäng med lite modifikation... har köpt hem deras specialtaco.. spicy red, heter den så? ja.. ni fattar... provade det i höstas and I like! får se om det blir lika gott i gratängen. behövs lite variation ibland anyway.

jag är förkyld som fan. helvetes jävla förkylning.. och fan ta alla barnvagsterrorister som kör över ens fötter och blockerar vägen när man går hem med två tunga kassar.. och min iPod har sett sina bästa dar. räddningen är lillebror som lovat att jag får låna hans gamla såfort jag lyckas ta mig till skåne alternativt någon tar upp den till mig.

so long!

helt makalös människa



jag missade tyvärr melodifestivalen igår. men thanks to youtube har jag koll ändå. och framförallt har jag koll på Björn Gustafssons pausunderhållning. det gjorde min morgon och kommer få mig att skratta gång på gång... helt jävla obetalbart!

nu ska jag äta frukost och sen blir det jobb!

/S

kvällens skratt



alltså, jag gillar visserligen Ebba VonSydow... mycket bättre än Sofi Fahrman och Elin Kling iaf... men det här kunde jag inte låta bli att fnissa rejält åt. hihihi!

nu återstår frågan... vad ska jag göra ikväll..

tragiskt?

min tvättkorg är verkligen fylld till bredden. jag har i princip inga rena underkläder och är inne på mitt sista par jeans... är det tragiskt att boka tvättid kl 22.00 en fredagkväll? har egentligen tvättid imorgon efter jobbet, men jag vet hur det kommer bli. jag kommer slänga mig på sängen och förtränga allt som har med tvätta att göra.. så kanske får jag smyga i korridorerna ikväll och tvätta några tvättar då... tror jag ska springa och boka faktiskt..


and he's back!



äntligen är han tillbaks. gavin degraw och kan man annat än typ älska det han åstakommer?!

lovat är lovat

jag har lovat mig själv att inte vräka ur mina känslor här. det finns andra mer privata platser som passar bättre för det ändamålet... men faaaan vad jag bara vill skrika ut nu.

fucking sjukdom... jag vill bli frisk för rastlösheten tar kol på mig. dessutom såg jag världens töntigaste film och tårarna bara vällde fram i slutet. the bestman hette den, perfekt sjukfilm, för egentligen var den bara såå förutsägbar men jag var för trög för att fatta alla vinkar.

/S

most wanted

image8image10
tunika - smirk (nelly.se) 889 kr             jacka - WeSC (nelly.se) 1299 kr

image11image12
skinnjacka - Oasis (asos.com) 1877 kr         väska - Mulberry Bayswater 760$

än finns det många tusentals tårar kvar

jag är sjuk.. igen! ni vet sådär jobbigt sjuk för att man knappt orkar sitta rakt upp och halsen är sjukt svullen plus hosta, feber och huvudvärk och ont i kroppen. dessutom fick jag inte uppdatera bloggen igår. det var nåt fel på sidan... suck!

i tisdags var det ju faktiskt fettisdagen. jag skulle köpa semlor på min konditori men det var så lång kö och jag hade lite bråttom så det fick bli semlor från 7eleven. det gick det med iofs... fast det slutade med krig. gräddkrig och jag hade grädde i håret, ansiktet, på ögonfransarna och mina kläder. till råga på att förevigades det i ett förmodligen otroligt fult kort... men det bjuder jag på!

dessutom såg vi juno. totalt värdelös. jag gillade den inte alls. kändes väldigt tillgjord och överdriven men samtidigt väldigt seg. plus att man blev inledd på ett spår, men sen följde de inte upp det ordentligt.

igår sov jag till halv tre. kändes som att jag behövde vila mig... missade viktiga saker i skolan, men samtidigt ligger jag hellre hemma ett par dar än en vecka för att jag ignorerade mina symptom.

nu blir det film och serier i sängen!

/S

helt fantastiskt!



det här är min favoritlåt just nu. sååå bra. den går på repeat här tillsammans med
  • lykke li - everybody but me
  • foo fighters - best of me
  • gwen stefani - orange county girl
som ni kanske förstår har jag inte kommit iväg till biblan än. men jag har läst lite i min säng. ska väl försöka mig på att skriva lite senare. ska bara, ska bara.. eh.. städa. kanske. eller nåt.

hittade just världens bästa program. lastfm.se. helt sanslöst bra.. du laddar ned ett program och sen kan du bland annat söka på en artist så spelar programmet massa musik som liknar det. eller så kan du söka på en specifik artist och lyssna på den. jaa, det är fan helt underbart och värt att ta ledigt för.

just nu kör jag lite gamla godingar som billy ocean och the bangles.. mysmys!

nu ska jag äta pannkakor och diska

imorgon?

image7

så sjukt simpel, men ack så snyggt... fast jag vill ju helst inte ha så långa byxor att skorna inte syns... förmodligen vill jag inte ha ashleys klackar heller när jag tänker efter. men ja, jag kan tänka mig att försöka härma hennes outfit för morgondagens plugg och dejt!

tillägg!

förresten... när jag rusade till bussen imorse såg jag en tjej som var ganska tråkig men hon hade knallrött läppstift på sig. förmodligen skulle hon till gymnasiet som ligger bakom mitt hus. fatta vad coolt det var, men gud vad jag inte skulle passa i det. okej, rött läppstift - ingen nyhet.. men hon klädde i det som tusan. jag avundas henne för att fast att hon såg ganska tråkig ut så gjorde det där läppstiftet allt och jag minns henne. hur ska jag göra för att folk ska minnas mig på det viset?


jag har för övrigt kommit på att om jag tar 74an till skanstull har jag 7 minuter längre på mig hemma på morgonen och hinner ändå till skolan. det är guld!

måndagsångest

grekisk take away och bio igår. vi såg national treasue 2 och åt absurda mängder popcorn. men gaah vad gott. lite ångest bara att man är hemma så sent när man går på sena bion. inte kul att gå upp dagen efter då!

jag ska snart sova. är helt jävla slut för att tala i klarspråk. men så är det ju måndag och alla vet hur de är. dagen har spenderats i skolan bland annat. förmodligen var dagens händelse poliserna som verkade leta efter någon i skolan. vi (jag & mina class mates) satt på första parkett på george by coffehouse och väntade med spänning men poliserna gick dessvärre tillbaks tomhänta. attans!

när jag var påväg hem var jag så trött att jag satte mig på t-banan på fel håll och märkte det inte på två stationer heller... plötsligt var jag vid hötorget och fick hoppa av för att lite snyggt smyga på tåget på andra sidan perrongen (för det känns ju som att hela tåget ser en, fast att det inte alls är så). väl vid skanstull bestämde jag mig för att jag nog borde ta tag i mitt liv och gick till friskis och svettis. så nu har jag årskort och börjar med yoga nästa vecka! motiverad? like hell... haha

imorgon har jag som motivation att ta mig till ett bibliotek för att ta tag i mitt plugg. vi får väl se hur det går till slut.. jag brukar vara ganska dålig på att komma iväg när det gäller sånt och imorgon har jag dessutom planer på kvällen.

natti!

/S

söndag morgon

image6

if only...

holy crap - snöstorm?

image4
plötsligt kände jag mig som i västra hamnen i skåne. jaa! det blåste och snöade slasksnö som mest gjorde det glidigt och blött på marken. önskar att jag hade mössan på bilen, men gladde mig åt min tjocka täckjacka med pälskrage.. jag var i videobutiken. de är bra... 15 kronor kostar filmen om den inte är på topplistan och ärligt, vem bryr sig om filmen är från 2006 eller 2007? fast idag hyrde jag tre filmer från topplistan. den ena står på paus i dvd:n... förjävla dålig är rätt ord. ciao bella= varning!

jag sov verkligen nada inatt. några futtiga timmar var allt det blev. fast nu är jag konstigt nog ändå rätt pigg. och jag klarade av att jobba hela dagen. den gick förhållandevis fort tack och lov.

hade massa funderingar om vad jag kan skriva om när jag satt på tunnelbanan, fast såklart så är ju alla de idéerna puts väck nu.. jag hade iaf sjukt god lust att putta ut den förbannade gubben med klinkinstrumentet som trodde att han kunde få pengar av mig... suck!

/S

favorit i repris

image3

för andra natten i rad ligger jag sömnlös. eller rättare sagt. just nu sitter jag och äter kiwi fast att jag inte borde. har en benägenhet att få svidande läppar och tunga av kiwi. men gott är det. och nyttigt.

så, varför sitter jag nu här och låter tankarna flyga mellan öronen? please... jag orkar inte. det bästa i kråksången är att min väckarklocka kommer ringa om drygt tre timmar och då väntar sex timmars jobb. har ni listat ut att min sömnlöshet inte är frivillig än? nej.. och jag vet inte alls varför jag inte sover sjukt gott som jag brukar.

anledningarna är många. jag orkar inte ens räkna upp dem. kanske skulle jag då bryta mitt löfte om den distanserade bloggen.

nu är kiwin slut och en ny låt har börjat spelas i itunes. en låt som inte alls passar med min sinnesstämning. inte alls som den
här.

med dessa ord sagda.. Natti!

äntligen!

image2
lostshow.com

då var det dags. efter månader av längtan finns nu första avsnittet på Lost säsong 4 att ladda ned. frågan jag ställer mig är vad som är så bra med serien? den är allt annat än en Sofie-serie. det blir liksom aldrig nån lycklig kärlek och romantik, den är sanslöst overklig (jag väntar bara på aliens), den har inget med mode eller fashion att göra och den innehåller inget smaskigt skvaller, bara lite halvtaskiga intriger som det aldrig blir något av. well, well... förmodar att det är den där Sawyer som håller mig kvar?! eller inte.. för jo, han är sjukt snygg och sjukt mycket bad boy (enligt Facebook faller jag ju för bad boys)... men man kan faktiskt inte följa en serie för en karaktär.. så det är väl bara så att den är sjukt jävla bra och beroendeframkallande.

nu vill jag inte vänta längre!

på återseende,

/S


första februari

jag börjar om. det är det som är så bra med bloggar. när man plötsligt känner sig för utlämnad och privat kan man bara börja om. tänk om det vore så i verkliga livet också? fast på sätt och vis kan det ju vara så. ni vet - alla människor som så att säga har problem att binda sig. de drar ju sig undan då man kommer för nära och börjar om på nytt. inte för att jag är den, eller?

jag är ju uppenbarligen så när det gäller bloggar. plötsligt läser man igenom gamla inlägg och inser att det är alldeles för privat och vips så kan man börja om på nytt. ha!

nog om det... välkommen borde jag väl säga och till mig själv säger jag lycka till, försök att hålla distansen denna gången och låt inte känslorna spela in så mycket.

/S