bokat och klart!!

jaaa, nu har vi bokat flygbiljetter ned till spanien i juni. flyger den 15e kl 08.00... jag kommer garanterat va apbakis eftersom where the action is är dan innan, men haha, det får gå... kaffe och resorb kan nog bota mig... har en massa timmar på madrids flygplats så det lutar åt att vi åker in en sväng till madrid vid mellanlandningen. sen tar det bara en timme till alicante!

vi ska gå på coolaste nöjesparken en eftermiddag, sola alla dagar fram till kl 15, shoppa nån dag och se turistsaker nån dag.. och såklart testa utelivet minst en kväll.

kommer bli heeelt underbart!

förresten, fråga mig inte ens varför jag är uppe i ottan en lördag. men M skulle till jobbet och vi somnade båda tidigt igår. mys mys var det ändå.

/S

vårtecken, äntligen!

image75

en sådan kreativ dag! har hunnit storstäda toan med klorin etc (fick nån inspirationsnoja när jag råkade slå på 4an i onsdags och de visade massa äckelsaker som gömde sig här och var på toan i det där rent hus-programmet). tvättat fönstrena har jag också gjort och sprungit en sväng på stan. kändes helt fruktansvärt underbart att gå omkring i en stor tjock polo och halsduk istället för en tjock vinterjacka. och vet ni, jag frös inte... för att fira köpte jag en milkshake på BK och sörplade i mig den på tåget hem. nu sitter jag och väntar på att M ska komma hit så att vi kan ta en prommis i det vackra vädret och sen blir det middagsmys, en flaska vin och gottis framför film.

jobb hela helgen, men det ska faktiskt bli riktigt roligt. har bara gått och drönat hela veckan annars. dessutom är tanken att jag ska träffa Malin imorgon eller på söndag.

nu mellanmål!

/S

tips: 27 dresses

image72



åh, den filmen var ju bara så bra.. lättsam, rolig och oootroligt förutsägbar. men jag gillade den. lite otippat att malin åkerman var med, hade jag ingen aning om. jag gillar både henne och katherine heigl. de spelade riktigt bra ihop också. särskilt när de började syskonbråka haha.

säger bara - se den!

/S

det lutar åt benidorm

image71

jag och M har haft midsommarveckan bestämd för semester. det gäller fortfarande givetvis. men innan var vi inne på rumänien. efter lite research inser vi att det kanske var lite naivt. mycket av tiden skulle försvinna till att resa. istället är vi inne på att dra till spanien och benidorm. vi har hittat flyg ned och fyrstjärnigt hotell för ca 4000 kr för 6 dar. we like!

förmodligen bokar vi i dagarna. kommer bli helt underbart. det bästa är att vi vill ha ut exakt samma sak av semester. massa sol, god mat, lite fest, lite kultur, mycket shopping och en aning nöje... yes! I found my soulmate...

nu blir det fiskgratäng framför tvn. kustbevakarna också min älsklingsper... helt perfekt kväll med andra ord!

/S

cravings...

image67

nu vill jag ha vår. på våren ska man ha färgglada saker och därför skulle jag just nu kunna döda för den gula klockan från Urban Outfitters. 38 dollar ska de ha för den. nästa månad maybeee...

har även inredningsdille såhär i ommöbleringstider och en marimekko-skål för 369 kr i rosa skulle sitta fint på bordet. med typ karameller i.. eller nåt!

/S

det bästa på länge



gaaah, hans röst ger mig gåshud och den här låten har plötsligt fått ett galet lyft. jag som var trött på den... now I like igen!



fucking wednesday

jag har så sjukt tråkigt. sitter och letar resor i juni... fem tusen spänn, vem har råd med det? sen tillkommer ju tre mål mat gånger sju dagar och nöje, utflykter, shopping. då är vi plötsligt uppe i cirka tio-tolv tusen. var ska jag få de pengarna ifrån? men jag vill ju, blir deprimerad av att titta ut genom fönstret. snö, det är för helvete april vilken dag som helst.

som tur är får jag jobba mycket i april vilket kommer resultera i en fet lön i maj och därmed är jag räddad i juni månad. CSN ger ju bara halvt studiestöd då.. suck!

nu ska jag ta en promenad och förbanna mig över snön lite till och sen ska jag trycka i mig en påse ostbågar och titta på 27 dresses. är man ledig så är man!!

/S

4 månader

image66

idag är det fyra månader sen jag och M träffades. det ska vi "fira" med T.G.I fridays. men först ska jag på jakt efter världens sötaste tröja från H&M. såg den igår i malmö. en svart stickad sak som är kort, trekvartsärmad och har knappar i ryggen. 198 kr minus min bonuscheck kan den faktiskt vara värd.

har möblerat om och storstädat min lägenhet idag. det var behövligt och nu känns lägenheten fräsch och trivsam igen. fast jag följer med M hem inatt. och nu har jag typ bråttom eftersom vi ska ses om en timme och jag sitter i mjukisar och är oduschad!

/S

jag känner pulsen igen

okej, tillbaks i storstaden efter en helg på landet. och i utlandet. tågresan ned gick bra fast att det var panik och stress innan jag väl kom på tåget. slängde ned diverse random kläder i en weekendbag, missade tvärbanan med några sekunder, glömde min tågbiljett hem på köksbordet och förbannade mig över hur tungt bagaget var samtidigt som hungern gjorde mig till ett bitchigt monster.

1-klass var en besvikelse... okej, sköna stolar och gratis internet. men seriöst, det gick typ inte att göra något på internet, det var såå segt.

lördagen spenderades med M i Danmark. vi kom bara till fields men det räckte. vi fick med oss några shoppingfynd och massvis med sprit hem. på kvällen hade vi släktmiddag med morfar och mina mostrar och sen var det inte mycket ork kvar så vi somnade gott innan midnatt.

söndagen bjöd på tidig familjefrukost med färska frallor och en strålande sol. strandpromenad och mys i en sandhåla. ute i havet lekte ett gäng sälar, ganska coolt. vi låg bra där ett tag och kände solen steka mot ansiktet. därefter blev det sight seeing och sen fika med K i västra hamnen.

kvällen bjöd på god mat och vin och film. därefter var vår gemensamma helg slut. 05.30 ringde klockan och förtrollningen bröts. skjutsade M till sturup och åkte hem och sov. packning, stan och lunch med gymnasietjejerna och tåg hem igen.

men jag är glad att vara tillbaks. det är alltid underbart att lägga sig i sin egen säng och vakna utvilad utan att nån stört en (menar inte dig M, utan mamma och pappa)

nu dröjer det till sommaren innan jag åker ned till skåne igen.

/S

time to go home

image65
ååh, nu längtar jag hem som bara den! sitter och lyssnar på fleetwood mac. jag är uppväxt med dem. alla fredagkvällar då jag satt i pappas knä efter maten och lyssnade på mammas och pappas samtal medan musiken stod på i bakgrunden. jag vill dit igen ibland. till den bekymmerslösa tiden.

kunde inte sova imorse. kanske för att jag däckade så tidigt igår? nu vill jag bara ha en tidigare tvättid också vill jag åka hem. men det dröjer ett bra tag. eller ganska många timmar...

nej, nu är det läge att äta frukost och sen back to bed för maraton av summerland

/S

happy birthday!!



idag har en alldeles speciell vän en alldeles speciell dag. hon blir 24 år! wiie, det firas i bloggen med the one and only äkta födelsedagslåten som man inte kan låta bli att bli glad av. Stort grattis hellen!!

/S

sömntuta

jag pallrade mig upp tidigt imorse. 07.00 närmare bestämt. M skulle upp då och jag kände mig konstigt nog utvilad som bara den. det är jag inte nu. jag är helt slut faktiskt. ska snart göra mig iordning för kvällen och krypa ned och titta på sista avsnittet på säsong ett av summerland. kommer nog somna gott efter det.

imorgon väntar tvätt och städning. sen tåg i första klass hem till snön i skåne. udda att det är kallare och mer snö i skåne än i stockholm.

har precis njutit av en nästan avklädd per morberg, får aldrig nog av hans program.. hihi!

/S

kvällens planer

image64

som sagt så kommer M hit ikväll. vi skulle ha mysigt innan påskhetsen börjar med restaurangbesök, fast det får skjutas upp. istället ska vi laga biff med bearnaise / vitlökssmör (vi har inte bestämt oss ännu) och potatisgratäng. jag funderar på att överraska honom med förrätt också medan vi väntar på potatisgratängen i ugnen. får se hur mycket jag orkar haha... mysigt ska vi ha det iaf.. dessutom ska vi se the eye efter maten. jag kommer med all säkerhet blunda halva filmen..

har precis sovit ett par timmar och känner mig minst sagt groggy. jag har återgått till barnstadiet känns det som. eftermiddagslurer varje dag och ändå helt slut framåt kvällen. antar att kroppen behöver all energi. suck!

nu ska jag iaf ta tag i min lägenhet och snygga till här lite och sen ska jag ut i snöyran och ta mig till pressbyrån och konsum. *vill inte*

/S

årets skräll!

image63
bild:
aftonbladet.se

haha, seriöst... måns zelmerlöw och marie serneholt - ett par?! de är jättejättekära efter bara några veckor? jag tror det handlar om en pr-trick. undrar vad måns ex säger om detta. jag hade ju inte varit glad. nä, jag ger det ett par månader. kommer förresten inte båda ut med nytt album i krokarna? jag menar, all publicitet är ju bra publicitet... lätt pr-trick! (ja, jag är en cynisk jävel när det gäller kärlek)

/S

summerland



vaknade imorse och trodde att jag mådde bra, det höll ungefär en kvart. sen var det bara back to bed med datorn för att plöja min nya favoritserie - summerland (se videon ovan). i början tyckte jag att den verkade sjukt töntig, men nu har intrigerna kommit igång och ja, jag älskar den! ska se ett avsnitt till i sängen strax innan john blund kommer på besök.

ska försöka vara lite mer produktiv imorgon. måste skicka iväg ett par böcker som jag inte behöver från bokus, hämta ut ett H&M-paket och städa undan här. imorgon kväll kommer M hit. tanken var att vi skulle gå ut och äta, men just nu lockar det mer med hemmakväll. värkarna kommer och går och när de kommer vill jag bara springa till sängen och ligga med värmekudden på magen.

påskhelgen börjar närma sig och jag har panik. vi skulle ju ha massor med tid och njuta av ledigheten, men nu känns det mer som att varje minut är inplanerad.

fredag - tvätta, packa, tåg (1a-klass!) ned till Malmö på kvällen
lördag - köpenhamn, släktmiddag och eventuell utgång
söndag - rundtur på näset och stranden, Bo01, fika med K, middag med familjen
måndag - köra M till sturup tiiidigt, lunch med tjejerna från förr, tåget hem.

well, det blir nog bra till slut.. jag längtar hur som helst jättemycket efter helgen.



/S

smärta - det är över!

nyss hemkommen från sjukhuset. snacka om nervositet i väntrummet. men som tur var hade jag världens bästa barnmorska som distraherade mig och pratade om annat tills det var dags att sätta in spiralen. fick även elektroder på magen som gav små stötar och fick igång kroppens eget bedövningsmedel samt masserade lite så att jag hade inte så ont förrän hon satte in spiralen. AJ!! säger jag bara... det var som tusen nålar på ett koncentrerat ställe i livmodern. men det gick över på några sekunder och nu känns det som vanliga kraftiga mensvärkar. kan leva med det faktiskt. skönt att ha det gjort liksom!

ska lägga mig i mjukiskläder nu och titta på film. värmekudden kommer parkeras på magen, det är en sak som är säker!

/S


back on track

oj vilka fartfyllda dagar det har varit! kändisspaning, museum, shopping, musikal, bio... inte en lugn stund helt enkelt! igår blev det allt annat än fartfyllt. jag åkte hem till M och kröp ned under ett täcke och kollade film. till kvällsmat blev det pizza och sen ännu mer film. precis så vill jag ha alla mina söndagar. inte massa jobb eller ångest utan man finns bara till och trivs.

klockan tre idag ska jag till sjukhuset. jag ska göra något som jag fruktat ett tag. det kommer göra sjukt ont och något säger mig att jag kommer vara nervös så att jag skakar innan. och hur fräscht är det egentligen att lägga sig i en gynstol med benen i vädret när man har mens? men sådana är reglerna om man vill ha spiral. och det vill jag. alltså får jag ta detta och sen är jag smärtfri (förhoppningsvis) i fem år. håll tummarna för att jag inte svimmar!

/S

sexistisk jävla skitreklam



jag har hyllat reklamen i mataffären då en sjukt het brud kommer och frågar killen som möter sitt ex om de ska ha grädde eller choklad... ni vet, coca cola-reklamen! men igår på bion kom den nya... jag blev så vansinnig. hur diskrminierande får det bli på en skala? så sjukt jävla sexistisk och orättvis. fuck it! hoppas den blir förbjuden...

snart kommer mamsen med tåget. inget bloggande på några dar med andra ord..

/S

för mycket fritid?




psst

image62

typ snyggaste klänningen jag sett på länge! VILL HA!

måndagsångest

image61

ja, det kan man verkligen kalla det. hela dagen har jag gått och väntat på ett telefonsamtal. jag skulle ju få besked om jobbet idag. nej, det dröjer visst till på fredag fick jag reda på när hela dagen gått och min nevositet pendlat mellan hopp och förtvivlan utan dess lika. suck! tur att jag har stöd från mina närmaste. söt har ringt mig massvis med gånger, verkar som att han också är lite spänd över hur det ska gå.

dessutom har vi hunnit bestämma att midsommarveckan kommer vi spendera i rumänien. helt sjukt otippat, jag vet... men det blir nog glam och glitter där med. och sol. såklart! tur att vi är eniga om vad vi ska få ut av semestern iaf. längtar redan efter att få mysa en hel vecka.

ikväll har colbie caillat strömmat ur högtalarna medan jag lagat fläskpannkaka till sådär 10 personer. ja, jävlar vad god den blev. jag är ett geni! nu har jag lunch de närmsta dagarna också...

sitter egentligen och väntar på att jag ska sova. eller iaf titta på scrubs.. som börjar om sådär 56 minuter.. well... kanske ska spela lite sims under tiden!

/S

fördjupning

inatt, när vi låg där tätt hopslingrade spelades en låt inne hos grannen. genast föll jag för tonerna men kunde inte höra exakt vad de sjöng i sången. som tur är är jag bäst på att hitta det jag vill och nu hittade jag låten precis. det var så underbart hela situationen och jag insåg väl hur otroligt mycket jag tycker om M.

här är låten iaf... börjar nästan gråta när jag hör den.. vill tillbaks till de minuterna!


helgen som försvann

min helg har verkligen försvunnit, fast på ett bra sätt. tror jag. jobbet tar ju sin tid och jag har sprungit som ferdinand när han blev biten av ett bi, eller vad de nu säger i den där filmen på julafton. well, vi har haft en hel del att göra. igår åkte jag hem till M och kröp upp i soffan i mjukiskläder. vi såg irene huss - tangahästen. båda gillade den faktiskt och även om actionscenerna var sjukt mesiga (tom jag tyckte det) så kom vi fram till att den var sevärd. kvällen slutade med att vi låg och lyssnade på grannens förfest. typiskt!

läste just en lite lustig artikel på
aftonbladet... hihi!

suget efter shopping

dagen till ära har jag gjort upp ett pluggschema. jag kände hur paniken började växa inombords när jag kände att det faktiskt inte är så länge till tentan. men efter att ha gjort upp ett ganska slappt schema med många dagar till repetition / förseningsplugg så är jag lugn som en filbunke.

har fått igång mitt sims-spel. ganska stolt över mig själv faktiskt... inte det lättaste liksom. massa mounting och patchar som ska uppdateras och sen ska cracket in i TSbin-filen... ja, ni hör... total kinesiska för min del. men jag lyckades som sagt och nu ska jag bygga världens finaste hus till mina simmar..

ikväll kommer M hit. det blir nog mys bara... båda jobbar i helgen vilket förstör typ allt. lätt att bli bortskämd efter två lediga helger. jaja, det är iaf bestämt och bokat att M följer med mig ned till skåne i påsk. mysmys! fast himla seriöst.

för övrigt är jag jääättesugen på att shoppa. vill ha så mycket, men behöver ju absolut ingenting egentligen... eller jo, en snygg lite längre herrskjorta vill jag faktiskt ha! (och behöver)

/S

måste härda ut!

image60

jag sitter och hinkar i min tranbärsjuice. har känningar av urinvägsinfektion och tänker göra ett försök att bota det på egen hand. lagom drygt att behöva gå till farbror doktorn och kissa. suck. hur kan något som ser så gott ut smaka så beskt och trist?! jag vill att det ska smaka som hallonsoda ungefär. eller  mammas hemmagjorda jordgubbssaft.

för övrigt är jag sjukt trött. förstår inte varför. kanske infektionen som tar musten ur mig. och allt annat. mycket i luften nu... allt går så förbannat bort och om tre veckor är det tenta också... life sucks sometimes!

/S

/S

först och främst...

ett tips jag fick från min barndomsvän igår. bloggen som fick mig att ligga dubbelvikt framför datorn av skratt och som gjorde att jag inte gjorde nåt annat på hela kvällen i princip. sjukt rolig och bra blogg... till och med bättre än min.

koll in den
här!

återkommer efter maten med mer update!

like the man I always wanted

  image56


är det bara jag, eller är Eros Ramazzotti sjukt jävla het? och hans musik är ju inte heller så jävla fel..

idag har jag varit produktiv. jag har varit i skolan. hell yeah, hela två timmars föreläsning om nåt obegripligt som jag hoppas kunna förstå tills tentan om tre veckor. dessutom blev det lunch med maria. vi avverkade diverse ämnen och insåg varför vårt bord var ledigt när inga andra var det. well, nog om det. sen blev det en lucka i produktiviteten.. jag gick visserligen och hämtade ut mitt paket med pluggböcker men jag tittade även på one tree hill. slöa jag, men ack så bra det var! dessutom fick jag ut min madrass i förrådet och hör och häpna, jag gick och tränade. wiie! ny korreografi, jag tyckte inte den var lika rolig, men den var helt klart jobbigare. kommer med all säkerhet ha ont imorgon. poor me.

en annan läskig detalj. pratade i telefon med en kär barndomsvän. vi pratade om M och att han är en typisk kille som kommer se bra ut även när han blir gammal. genast refererade både jag och barndomsvännen - samtidigt - till samma person. scaaary!

snart nanna kudden! trött som stryk efter att ha varit uppe sen halv sju. men vad gör man inte för att få sova bredvid sötaste killen i stan?!

/S

litet modetips

image55


har du skostorlek 37 och behöver / vill ha ett par grymt snygga stövletter? isf måste du gå in på
mint and vintage och köpa de här (bilden) skorna för 344 kr. de har 50 % off på en hel del vintageskor också så det är värt ett besök hur som helst!

/S

vafan är det jag läser???

att björn gustavsson inte ska va med i melodifestivalens andra chans på lördag är det värsta de kan göra... seriöst? vem vill titta på nån jävla enmansschow med christian luuk? alla tycker att börn är bra mycket bättre... aftonbladet målar såklart upp det som att Björn fått sparken i sin rubrik... men det är som tur är inte sant.. thank god! nej, bara att vänta på globen-finalen och skippa andra chansen på lördag.

detta är bara ännu ett bevis på hur efter SVT är. inte konstigt att ungdomar inte betalar tv-avgiften när det är skit man skulle betala för. SVT är för pensionärer. tråkigt men sant!


the sims 2

image54

jag har även fått ett ryck... jag ska börja spela sims 2 igen. kommer säkert tröttna när jag väl byggt huset och fått fram en figur som jag är nöjd med, men fram tills dess är det ju sjukt kul... så det så!


the hills is back!

image52

ja, snart iaf. var precis inne på MTV.com och såg en preview. 24:e mars återser man dem på mtv.com... I love it! snacka om intriger, skvaller, mode, fest, glamour etc.

dagens schema: lunch i alvik med M, plugga / städa, möta upp M igen och åka hem till honom och laga middag.

det är sool ute. jag ska lätt dra på mig snygga vårkläder idag, jag menar, vem vill ta på sig höga stövlar, varm jacka och en trist tröja när det är sånt här väder. kan småbarnen på skolgården gå lättklädda så kan jag det med. ska bara inventera vad jag egentligen har att välja mellan. känns som en evighets evighet sen jag såg något alternativ till vinterkläder!

solbrillorna åker iaf på.. men det vore nog bra om jag hade något mer på mig.. right?!


/S

rehab, no no no!

ja, ny design... jag fick ett ryck. nästa steg blir att lära mig photoshop. hur svårt kan det va liksom?!

den här låten går på repeat nu. är absolut inget fan av Amy Winehouse i övrigt, men den här låten I like... särskilt bryggan "I'm gonna, I'm gonna loose my baby"... rysningar typ..


shoppingstop?! iaf en vecka

suck! jag vill ha så mycket, men efter min lilla raid med tre par skor i fredags tror jag att jag ska ligga lågt ett tag. min plan är att klara mig utan mitt kontokort tills mamma kommer om 9 dar. jag har typ 200 kr i kontanter och en frys fylld till bredden, så det borde ju inte vara några problem.. men suget efter saker som jag "kan behöva" stiger för varje minut.

såg t ex en supersöt scarf på Gina Tricots hemsida... en söt kavaj i gult eller vitt (lite osäker på om jag skulle använda en gul kavaj, även om det hade varit aaascoolt) från H&M, en rosa klänning med fransar också från H&M... ja, ni ser.. bara där är det typ tusen spänn som skulle kunna försvinna. eller så kan man gå in
här och inse att man behöver köpa massa saker för att hänga med i vår. suck! undrar om någon ens följer sådana råd? jag tycker det är kul med inspirationen, men slaviskt? knappast!

tänkte dock vara strategisk och belöna mig själv med den där scarfen efter helgen om jag fortfarande har pengar kvar i plånboken då utan att jag använt mitt kontokort! det ni! utmaning...

funderar på om jag är sugen på ett sent medelpass ikväll, eller om jag ska ta nåt annat imorgon istället lite tidigare och sen Dans på onsdag... hmm..

anger control

image45

jag vet inte varför jag känner mig så arg. tror det är mycket spänningar som trycker bakom pannbenet. jag går automatiskt och väntar på att saker ska hända och är orolig för konsekvenserna. kan inte den här veckan bara vara över. ser inte alls fram emot den.

nu ska jag gå i min egen terapi - bädda ned mig i sängen med glass och massvis med chokladsås och titta på sex & the city typ resten av dagen. det är jag fan värd!

/S

Sofie säger godnatt

image44

de där orden. det förändrade ALLT. och det var det svåraste jag gjort idag. att se dig gå. jag ville inte. du ville inte. nu känner jag bara ett stort behov av mys. jag vill somna i de där armarna där jag känner mig så trygg. det blir som en drog. jag kan inte få nog. dagen har ju varit bland de bästa. bara ligga i sängen och låta timmarna gå. också tacos på det. i sängen. framför sweet home alabama. som vi somnade ifrån såfort vi ätit klart. men det gjorde inget. det var mysigt att ha dig sovandes på min mage.

jag antar att jag får hålla tillgodo med mina kuddar till vidare. nu säger iaf jag godnatt!

/S






tillbaks till ruta ett

skönt telefonsamtal imorse. I love playing psykolog... tycker verkligen det är sjukt intressant med problem och diskutera lösningar eller anledningar till problemen. jag är inte själv felfri och vem är det egentligen? alla har en hake. det gäller väl bara att hitta den i tid innan man fallit dit!

har precis kommit hem från en sväng på stan. köpte en flaska skumpa till ikväll, mat (vi ska laga pizza innan) också det viktigaste... resorb. jag ska fan inte ligga och kräkas halva dan imorgon. jag blir så sjukt bakis nu för tiden. det verkar gå i perioder det där... men som förra helgen, så mycket drack jag inte men ändå mådde jag pyton hela söndagen. visserligen var det minst sagt speciella omständigheter... ingen sömn etc.. men men... nog om det. inatt är det jag som klämmer fyra resorb.

nu ska jag dammsuga min lägenhet och plocka undan här lite. om en dryg timme börjar festlighetsförberedelserna!


/S