god damn you're beautiful

ännu en helg har släpat sig förbi. igår kändes dagen som en vecka. innehållsmässigt och tidsmässigt och allt hände på en och samma gång. en enda lång minut blev till en vecka typ. men det var mysigt att ligga på verandan och låta solen göra ränder efter linnet, det var gott med bakad potatis och skinkröra och det var minnesvärt att ta en promenad vid vattnet och titta på husen, båtarna och skärgårdens utsikt.

det var en absurd och overklig kväll som jag än idag vill ska vara en dröm somnade jag till slut i Ms famn. fast inte fan fick jag sova. mitt i natten vaknade jag av ett billarm som tjöt, en katt som låg på mina vader, en pojkvän som tyckte att vi skulle kramas och plötsligt var det ljust och då drömde jag om nåt som hade med trekanter att göra och när klockan ringde skulle jag precis svara på om man behövde vara ett par för att ha trekant, men nej, det måste man ju inte sa jag och M trodde att jag pratade med honom.

nu ska jag rusa in i duschen och sen vidare till jobbet.

/S

dödstrött

sitter och trycker i mig chokladbollsdeg. är på tok för trött för att ens fundera på att rulla massa bollar. det är ju lika gott ändå hehe.

har lyckats med några bedrifter idag måste jag säga. några listas här, sen måste jag diska, plocka undan lite kläder och SOVA! är så jävla trött att jag ser dubbelt och gäspar större än en flodhäst.

listan:
  • burit upp en 4 meter lång/hög stege för en rulltrappa
  • bokat biljett till skåne via sterlings danska kontor = de pratar danska.. i telefon.. jag fattade.. nja, jag lyckades iaf boka en biljett. men det var på håret.
  • expiderat en skådis utan att typ börja fnittra, rodna eller stirra med öppen mun.
sov gott!

/S

tillskott i badrummet

image99

köpte en ny hylla till badrummet igår av en granne. voila, here it is. nothing fancy eller så. bara en vanlig toalett i ett studentboende...

/S

bu och bä

image98


är så trött att jag snart kräks, men har inte ro i kroppen att sova. det känns ju som att jag nyss kom hem. tror jag ska krypa ned i sängen framför sex and the city... min box alltså, inte de som visas på TV.

fast det
här var roligt, tyckte jag! läs och beundra mina vackra ord!!

/s

dagens...

inför en ny kategori mina vänner... ni som följde mig för längesen känner igen den, för er andra. bild + statusupdate om min hälsa, humör och liknande efter vad som känns aktuellt.

så här kommer den första.

image97

dagens outfit: sjal från nelly, tröja med knappar bak H&M, linne Monki, jeans Joe's. klocka och armband cooco.se
dagens humör: känner mig ensammast i världen och önskar att jag låg i en famn
dagens låt:
sacrifice med anouk
dagens sötaste: M såklart. trots att han skulle envisas med att fotografera mig när jag var nyvaken




lathetsmat

image96

har precis slängt in en kasslergratäng i ugnen. ska faktiskt bli riktigt jävla gott för jag är verkligen sugen på det här. mumma! den är sjukt enkel...

tärnad kassler
paprika
ananasskivor + lite spad
kokt ris
grädde
ost

bara koka riset, skär grönsakerna och blanda ost, grädde och annansspad. ris längst ned i en form, på med allt tärnat och häll över såsen, in i ugnen i typ 25 min på 200 grader. voila!!




what if...

dinner and a movie-date igår som sagt. kunde det bli annat än lyckat? nej! kinamat i kungshallarna, popcorn och cola och my choise of movie blandat med promenad bland rosa körsbärsblommor i kungsträdgården, sol på trappan på hötorget och somna i varandras armar. suck!

filmen var.. ja... jag grät! finns det fler ord som kan beskriva hur satans jävla bra filmen var? benicio del toro gjorde ett makalöst jobb som pundare och barnen, aaaah... halle barry går ju såklart inte att klaga på heller. men ack! se den, se den! snarast!! things we lost in the fire var det vi såg förresten!

åååh!

I'm speachless!

/S

fyndat i brevlådan

image93

idag kom mitt paket från cooco.se snabbt som attan med andra ord eftersom jag beställde i lördags tror jag. här ser ni iaf klockan och armbandet. är verkligen supernöjd med båda två. jag som var i sådant behov av en klocka.. wiie! back to my studies...

ikväll blir det dinner and a movie med M. kan det bli annat än lyckat?!

/S

slagen hjälte

oj, dagen har verkligen varit lång. är inne på min 14e timme som vaken och allert människa. not! trevliga samtal har dagen bjudit på. och inbjudningar har jag fått. bättre kan man då inte ha det.

började min morgon med en dyr frukost med sis. massa prat och skvaller och vips var klockan 12.10 och jag begav mig till jobbet. snygg var jag också. nya trenchcoaten från H&M för heeela 249 kr, blå jeans, skjorta och tröja plus scarf. yes! också små söta loafers till.

väl hemma från jobbet gick timmarna och ja, nu är det typ läggdags. massa prat i telefon, funderingar, drömmar, utsvävningar och fixeringar. en sann söndagskväll.

ps. jag är heeelt såld på katrin schulman, hon är en gudinna... surfa in på
1000apor.se och kolla in katreen 21.30 under "TV". jag låg dubbelvikt av skratt. helt makalös!

/S

kändisgranne

image92
bild: aftonbladet.se

förresten! gissa vem som bor några gator och en kanal bort? självaste Kjell Bergqvist. är det inte typ hur roligt som helst. jag vill stöta på honom på konsum nån gång. det roligaste är att jag brukar hänga på en brygga som ligger precis nedanför hans terass. ja, så rent teoretiskt kan han ju liksom ha sett mig när han stått och tittat på utsikten och jag legat på bryggan och solat eller vad jag nu kan tänkas ha gjort där. I'm like dör!

har målat naglarna också för övrigt. ljusrosa blev de.

/S

de är fan inte kloka!

image89

alltså, nu har bröderna schulman hittat på bus igen! det värsta är att man blir beroende... jag pratar om deras offentliga sms. först trodde jag att det var ett skämt. men icke! alla sms ligger ute på
1000apor.se... så har du inget liv (som jag just nu) så förkovra dig i någon annans.


tips: cocoo.se



har nyss beställt två varor från cocoo.se. helt underbar shop! och underbara varor.. I like. och prislappen? 415 kr för både klocka och armband. precis vad jag behövde. för visst är armbandet bedårande och oemotståndligt?!

image88

ge mig nåt att krossa



av någon anledning känner jag för att ställa mig på ett tak och skrika högt och länge. eller typ slänga något så att det krossas. eller kanske stampa hårt i marken tills fötterna domnar. vet inte varför.. jag bara känner så. behöver nog bli frisk helt enkelt! kryper på väggarna här.

men låten ovan är bra! (från 3's nya reklam)

/S

ångest!

image87

jag fortsätter att vara sjuk. mår nästan sämre nu än igår. liksom alldeles yr och matt såfort jag är aktivare än filmtittning i sängen eller sovandes. ska dock ta mig i kragen snart och lämna filmen jag och M såg igår. Michael Clayton. en ganska seg rulle med bra story och coola inslag. men bäst var att ha darlingen nära. innan filmen intog vi tacogratäng och cola. det var hur gott som helst, trots att aptiten inte är på topp just nu.

nä, om jag skulle ta den där promenaden till videobutiken kanske. det sägs vara vår ute dessutom!

/S

tappert försök misslyckades

image86

Ms & mina underbara planer om middag och bio gick ganska mycket i kras efter att jag gick hem från jobbet imorse. altlså jag kom till jobbet, började trixa med några hyllplan och kände genast hur febern steg, svetten rann längs ryggraden och yrseln gjorde mig svimfärdig. det var med andra ord bara att byta om och åka hem igen. bra försök, men inte så lyckat. nu ska jag titta på the nanny diary och vila vidare i sängen... skulle kunna sova dygnet runt känns det som...

/S

omvänd taktik

image85

eftersom det var vitt ute när jag vaknade imorse så tänkte jag nu bjuda på sommarkläder. H&M har ju då fått in massa fina saker. jag fastnade direkt för det här setet. kommer dock använda linnet som vanligt och inte nåt tönteri.. sover aldrig i kläder eftersom jag ändå vaknar mitt i natten av att kläderna vridit sig och skaver, ett rent helvete är vad det är. men visst är det typ sötast... love it!

på tal om loving stuff.. ny favoritsysselsättning om kvällarna - bli killad på ryggen... gaaah vad underbart det är! mer sånt åt folket :)

/S

tips: klänningen är tillbaks!

image84

när den här klänningen kom ut i butik för ett par veckor sen blev det hysteri. alla skulle ha ett exemplar och jag förstår det. 149 kr är ett kap! jag vill också ha en, fast jag ska trixa och korta den en massa, aldrig varit ett fan av långa klänningar, hur inne det än är. dessutom är de alltid för korta på mig...

nu finns den iaf på hm.com igen, dock bara i storlek 40. jag hoppas innerligt att den ska komma tillbaks i mindre storlekar igen :)

men har du storlek 40 så kasta dig in på hm.com och shoppa! ange rabattkod 4088 så får du dessutom 20 % rabatt!


/S

tävling

image83

har som plåster på såren för sjukdomen tävlat här... hade ju varit trevligt att vinna.

nu ska jag skicka in min hemtenta och sen blir det sängen igen och "the secret diary of a call girl"...

poor me

image82

imorse, jättetidigt, typ innan det hade blivit ljust ute så vaknade jag av att min hals var helt igensvullen. eller inte helt, men nästan. mandlarna är så stora att de nästan buktar ut på halsen. var ju bara att gå upp och dricka varmt honungsvatten och tillbaks till sängen. nu har jag försökt sitta till och från med min hemtenta och har bara en liten liten delfråga kvar. vet inte alls hur kvaliteten på det jag skrivit idag är men det får gå som det går. orkar liksom inte bry mig.

till råga på allt har micke också superont i halsen. förmodligen har vi smittat varandra i förra veckan då jag kände av halsont som gick över. suck! och jag som ska jobba ons-sön... blir inget jobb imorgon, har redan ringt och sjukskrivit mig.

nu ska jag däremot hoppa in i duschen och bege mig till ett apotek för att få tag på halstabletter och sen blir det sängen resten av kvällen!

/S

ikväll gör kelda jobbet

image81

sitter med min hemtenta igen efter en stunds fika hos E. suck! har fått bukt på ett par frågor och är nöjd med mina svar där, men sen är det de andra två frågorna som spökar. hata!

ikväll blir det iaf ingen seriös matlagning. håller på att tina lite räkor och ska värma keldas spicy thai. underbart med lite soppa. ska bara tillsätta räkorna, purjolök, champinjoner och lite koriander. done! kommer ta typ 10 minuter...

men som sagt, back to school!

/S

bästa reklamen på länge

den här reklamen började jag & M skratta till igår. det där med titta under skjortan är så typiskt honom och hela situationen skulle likagärna kunnat uspela sig mellan oss, fast jag hade nog inte slagits utan börjat skrika och springa iväg istället hihi... söt är den iaf!


theme music

veronica maggios nya album är bara sååå bra, här kommer den enda videon jag kunde hitta... mina favoritlåter är dock 17 år, ingen kan ändra på det och i staden växer inga blommor.


shoe love

image78

i fredags var jag en sväng på stan med F förresten, och det blev lite shopping trots min taskiga ekonomi. H&M har ju rea nu och till min stooora lycka var de efterlängtade pumpsen nedsatta från 398 kr till 198 kr. jag skrek till och ryckte åt mig en 39 av bara farten, de funkar utmärkt med ett hälgrepp i... sprang även på de söta sandalerna med peep toe som en annan bloggerska tipsat om. 98 kr katching!

nu ska jag fajtas med min hemtenta som ska in på onsdag morgon... efter en ledig och bra avslutad helg (i en famn framför tvn med massa god mat) är det dags att återuppta vardagen!

/S

the drama queen inom mig träder fram

steget från att vara ett kärleksfullt par som matar änder vid slussen till att stå och skrika och vråla och gråta på en båt kan verka långt. inte igår. och aldrig förr har det känts så skönt att kasta glas över bord från patricia som igår. frustrationen som gjorde mig galen försvann delvis tillsammans med glasen ned till havsbotten i stockholms grumliga sötsalta vatten. och att jag fick en halv drink över mig när jag kastade ett fullt glas, det spelar ingen roll idag.

/S

problem: parkas eller trenchcoat?

okej, våren är här. kanske några dar, kanske för att stanna. det är ju finessen med sverige. man vet aldrig hur vädret är nästa vecka... snöstorm eller gröna blad på buskar och träd? den som lever får se. jag har iaf kommit på att jag behöver en jacka som kan värma mig när tröja känns för kallt och skepparkavaj för varmt. har tittat runt både i butiker och på nätet, men gud vad svårt det är. jag har ju såklart inte vilka krav som helst...

  • det ska vara trekvartsärm
  • ett ljust material som INTE prasslar
  • en modell som går ned över rumpan
  • man måste kunna ha klänning eller kjol under
  • den ska ha ett bra pris
hittills har jag hittat två... den första kommer från haléns och den andra från kappahl. vet inte vad kappahls-kappan kostar tyvärr men den lär ju ligga under tusenlappen lätt.

vilken gillar ni bäst?

image76 image77

utflykt

tänker inte kommentera helgen, det var bara massa jobb och sömn typ..

igår däremot var det utflyktsdags. mötte upp M efter jobbet och tog tåget och bussen till barkarby. där blev det outletshopping (för Ms det), massa inredningsbutiker, träffade Ms barnsdomskompis E som tyckte fest i helgen kändes obiligatoriskt (och jag håller med), sen sist men inte minst IKEA. jag fyndade diskmedel i söt förpackning, krokar till köket, en wokpanna som förmodligen är sjukt dålig men den var iaf billig och så blev det en massagehjälpreda.

sen hände ett magiskt ögonblick som får mig att vilja skratta och brista ut i gråt samtidigt bara jag tänker på det... men jag är nog mest bara jätteglad egentligen.

/S